Rafalet (videoclip)Rafalet, és el nostre primer videoclip presentat el 14 de novembre de 2014 al Celler d'en Xavi, Martorell.

El clip ha estat realitzat per Biribip Films i protagonitzat per Adrià Valls.

Seguirem presentant el videoclip i fent un concert a:

28 de novembre a partir de les 20h
Cerveseria La Resitència
Carrer Viladomat, 107
Barcelona

12 de desembre a partir de les 20h
Ateneu Popular de Sitges
Carrer Sant Bartomeu, 40

9 de gener de 2015
Ateneu Popular X
Vilafranca del Penedès

Biribip Films

Rosa de Foc ProduccionsAixò no rutllaJa fa quatre anys del Tens pa a l’ull i per fi hem acabat el segon treball. Això no rutlla és el recull dels temes propis que hem anat creant durant aquest temps: anècdotes de concerts, odes a personatges memorables de la nostra vida, l’expressió del nostre malestar social o històries de la música jamaicana. Només han passat quatre anys però tot ha canviat molt. El nostre panorama ha minvat estrepitosament. Les associacions que generaven poble i creaven el teixit associatiu tant necessari per a l’organització social ja no pot dinamitzar actes i la música popular s’està veient substituïda per música enllaunada, festes en silenci o, directament, l’abolició dels actes. Les grans bandes de reivindicació social han desaparegut i han quedat rellevades per amics de l'aquí no passa res i tots som ciutadans del món. Sobre nostre està caient el pes dels actes de lladres de guant blanc que mentre intentem sobreviure, viuen impunes. Per sobre el bé i el mal.

Tots sabem com està el pati i cadascú ha de seguir fent la seva lluita des del seu entorn més proper. Nosaltres no la podríem haver fet sense l’Àlvar Jaime. Ha estat el nostreteclista des dels orígens de la banda fins al 2012. Compositor, director i ànima dels Baratos. Tampoc podríem sense el Rossendo i la Teresa que ens acullen a casa seva per a poder seguir fent música. Cal donar les gràcies a tots els col·lectius que, un dia o altre, han pensat en nosaltres per anar a tocar i poder dir la nostra. I, finalment, és necessari acomiadar-nos del Blat. Baixista dels Baratos des del 2009 fins al 2013. Esperem que en aquesta nova etapa pugui continuar amb la seva lluita particular.

Sobretot, que cadascú segueixi endavant. Nosaltres hem escollit la música i en cada elecció no hi pot haver lloc per a la rendició. Moltes gràcies a tots els que ens heu donat suport en algun moment. Com més ens facin callar, més fort tocarem!


Si vols un CD posa't en contacte amb nosaltres!

També el pots trobar al Celler d'en Xavi, C/Mur nº88 de Martorell.

Pots escoltar-lo i adquirir-lo a: Spotify, Grooveshark, iTunes, Amazon MP3, Deezer, Google Play, Gracenote, Rhapsody, Boinc, 7 Digital, Juno, Movistar, RDIO, Digital Tunes i OVI (Nokia).

Tens pa a L'ull

Presentació de Tens pa a L'ull

 • Al programa Temps d'Oci d'Olesa Ràdio. Descarrega-la aqui.
 • Al magazin Martorell al dia de Ràdio Martorell. Descarrega-la aqui.

  La Maqueta

  Tens pa a l’ull és el compendi de la nostra primera etapa i de la consolidació del grup. És el punt de partida per continuar endavant, des del nostre senzill dia a dia, lluitant contra la inèrcia i la comoditat fent honor als rude boys jamaicans que lluitaren pels seus drets, als skinheads antiracistes i anticapitalistes de la two-tone i seguint amb la critica social de la tercera onada d’ska. Tot plegat, un pas més, una alegria més i un altre motiu per no aturar-nos.

  Per això mateix, “això no hi ha qui ho pari”. Seguirem sent rudes i rebels.

  Per només 5 Euros pots tenir pa a l'ull!! Si si!! pa a l'ull!!

  Si vols un CD posa't en contacte amb nosaltres!


  Tens pa l'ull inclou:
 • Fanta Enganyà
 • Pere Video So
 • Guns of Navarone
 • In Concerto
 • Baratos Ska Clàssic
 • Monkey Man
 • Blaugranes


 • Descarrega't "Tens pa a l'ull" en format ZIP!